Photoshop: Verander een taxi in een politie achtervolging!

Door RoyK op maandag 4 april 2016 16:15 - Reacties (41)
Categorie: -, Views: 7.430

Tweaker vrienden!

Tussen al het geweld door probeer ik altijd een momentje vrij te maken om aan mijn eigen Photoshop bewerkingen te sleutelen. Aan deze bewerking heb ik enkele maanden gewerkt. uurtje hier uurtje daar. Ik ben dan ook opgelucht dat hij nu eindelijk 'klaar' is. Ik zet het tussen haakjes omdat je altijd door kan gaan maar het is een keer genoeg!

Het idee achter deze serie bewerkingen is dat ik een object of persoon pak en de setting compleet verander. In dit geval een Taxi omgebouwd tot een spannende politie achtervolging :D

Het is veel video dat ik in een filmpje van 5 minuten heb gepropt dus het beeld kan soms een beetje snel aan. Het is niet anders. Ik hoop dat je de video leuk vind en ik zou zeggen: op naar de volgende video snack! :)

The Division #Amsterdam Photoshop (UPDATE) UBISOFT Request #2

Door RoyK op donderdag 3 maart 2016 09:40 - Reacties (12)
Categorie: -, Views: 3.710

Lieve Tweaker vrienden,

Een paar dagen geleden lanceerde ik tekening / bewerking #2 in opdracht van Ubisoft. Het artwork gaat gebruikt worden voor een Nederlandse digitale marketing campagne. Ondanks dat ik niet helemaal tevreden was, was het ook geen slechte plaat. Waar het hem aan lag weet ik nog steeds niet. Ik kan mn vinger er niet zo goed op leggen.

Met dit onderbuik gevoel toch doorgezet. Na het lanceren ontving ik meteen kritische reacties. Zowel hier, als onder de video en via prive berichten. Positive feedback overigens. Ik had duidelijk onder mn niveau gepresteerd. Mn onderbuik gevoel had dus toch gelijk.

Ik heb contact gezocht met Ubisoft en uitgelegd dat ik niet 100% achter de afbeelding staat. Ik wil persoonlijke revanche. Een fijn gesprek gehad en ondanks een drukke dag met ander artwork dat gemaakt moest worden, keihard aan de slag gegaan aan een nieuwe afbeelding. Dit keer een ander beeld. Een stockphoto met een Amsterdamse gracht. Een hele mooie start foto gevonden met alvast een beetje sneeuw.

Aan het einde van de middag ben ik ontzettend opgelucht met dit beeld. Ik voel een persoonlijke overwinning en luister voortaan meteen naar mijn onderbuik. Goed moet beter, niet goed moet over! Elke dag de lat wat hoger. Dit is een afbeelding waar ik 100% achter kan staan.

De eerdere video heb ik op privé gezet zodat hij niet meer te zien is. Met trots presenteer ik opnieuw Amsterdam. Ik ben benieuwd naar jouw reactie. :)

p.s.) Ik ben met Ubisoft in gesprek of ik nog leuke goodies mag weggeven binnenkort!! Keep you posted!!!!!

UBISOFT opdracht #2: The Division in Amsterdam #Photoshop Time-lapse

Door RoyK op dinsdag 1 maart 2016 20:20 - Reacties (16)
Categorie: -, Views: 3.425

De video is middels op prive gezet met een belangrijke reden. Lees hier verder

Hallo Tweaker vrienden,

Hier de beloofde deel #2 (hier deel #1)van de opdracht met Ubisoft Nederland. Dit keer een beeld uit Amsterdam in een The Division jasje. In de geleverde beelden aan Ubisoft is het karakter niet gebruikt. Het kan een beetje onhandig in de weg zitten als er nog teksten en dergelijke geplaatst moeten worden.

Het kan zomaar zijn dat je op kort termijn artwork voorbij ziet komen met 1 van deze twee beelden op de achtergrond. Dan weet jij waar ze vandaan komen ;)

Coming soon:

"100y Abandoned Gouda"
Uiteraard Gouda in een verlaten jasje. De natuur heeft het zo herkenbare plein helemaal onder water gezet

"The Robbery"
Lekker los gaan met Photoshop. Een gewone Taxi die ergens geparkeerd staat heb ik omgetoverd tot een politie wagen midden in een wilde achtervolging! Persoonlijk, is dit 1 van mijn best gelukte Photoshop bewerkingen!

Voor nu, een video snack met The Division in Amsterdam!

Vragen? Stel ze gerust. Subscribe, share en enjoy :)

De video is middels op prive gezet met een belangrijke reden. Lees hier verder

UBISOFT opdracht #1: The Division in Rotterdam #Photoshop Time-lapse

Door RoyK op donderdag 25 februari 2016 09:35 - Reacties (18)
Categorie: -, Views: 4.914

Hallo Tweaker vrienden,

Het is weer even geleden dat ik een video heb geplaatst. Maar dat betekend niet dat ik er niets gebeurd. Achter de schermen is er namelijk heel erg veel aan de hand. Zo ben ik al bijna 2 jaar in gesprek met Ubisoft om een paar mooie beelden te mogen maken voor The Division tbv de Nederlandse markt. Zoals we allemaal weten wordt The Division geplaagd door een aantal uitstellen. Maar nu, lijkt het er toch allemaal te gaan gebeuren.

En zo starte eindelijk mijn opdracht. Maak van 2 Nederlandse locaties een plaat in een The Division jas. We beginnen met Rotterdam en Amsterdam. De versie ik nu aan jullie laat zien is Rotterdam en mocht ik een foto van Jannes Linders gebruiken. Niet de minste! Ook het bureau Benthem Crouwel Architects werkte erg tof mee! (waarvoor dank)

En zo ben je met 1 van je tofste opdrachten bezig en zo **pats**.. zegt je computer "bekijk het maar". Een totale crash. Geen idee wat er gebeurd is en waarom. Ik neem dagelijks mijn scherm op en zit ik in hele grote Photoshop files zonder problemen. Toch is het gebeurd. Dikke pech.

Mijn PSD file bleef gelukkig ongedeerd en was er een recovery file. Maar mijn laatste deel van mijn screen record (een flink stuk) was corrupt geworden. En dat was het mooiste stuk waar ik uit de hand verschillende onderdelen heb gemaakt en aan vele kleine details zit te pielen. Dat dit deel van de video corrupt was ontdekte ik pas tijdens het editen van de video. Toch, ben ik zo trots als een pauw dus ik laat de video natuurlijk gewoon zien :P

Hier is artwork deel #2 met Amsterdam in de hoofdrol

Subscribe en enjoy :)

Abandoned NASA Launch Site - Photoshop manipulatie

Door RoyK op donderdag 31 december 2015 00:10 - Reacties (23)
Categorie: -, Views: 6.902

Hallo Tweaker vrienden,

We gaan vandaag knallend het jaar uit. voor mij een jaar met een paar dalletjes en een paar mooie pieken. 1 van de dalletjes is dat ik een boel videos op de plank heb liggen die afgemaakt moeten worden. Probleem is dat dit best tijd kost en daar kom ik stelselmatig van te kort momenteel! :)

Ik had een tijd terug weer eens trek in een abandoned plaatje en zag me een Space Shuttle voor me die nog klaar staat op te lanceren. Door de versnelling kan het een beetje zenuwachtig overkomen. Dat kan ik helaas niet ontnemen. Ik probeer tegenwoordig minder te draaien en in te zoomen als ik voor youtube videos werk zodat beelden in te toekomst wat rustiger zijn.

In de pipeline:

- 100 jaar verlaten Gouda
- 100 jaar verlaten Den Haag
- De rups met mieren (ben er helemaal niet tevreden over)
- Een soepkip die geen reet geeft (illustratie)

Iedereen natuurlijk een fijne jaarwisseling. Doe geen gekke dingen, be safe en enjoy de korte videosnack. Een share op social media is altijd tof en een like op de video op youtube helpt ook enorm!

Tot volgend jaar!!!