The Division #Amsterdam Photoshop (UPDATE) UBISOFT Request #2

Door RoyK op donderdag 3 maart 2016 09:40 - Reacties (12)
Categorie: -, Views: 3.709

Lieve Tweaker vrienden,

Een paar dagen geleden lanceerde ik tekening / bewerking #2 in opdracht van Ubisoft. Het artwork gaat gebruikt worden voor een Nederlandse digitale marketing campagne. Ondanks dat ik niet helemaal tevreden was, was het ook geen slechte plaat. Waar het hem aan lag weet ik nog steeds niet. Ik kan mn vinger er niet zo goed op leggen.

Met dit onderbuik gevoel toch doorgezet. Na het lanceren ontving ik meteen kritische reacties. Zowel hier, als onder de video en via prive berichten. Positive feedback overigens. Ik had duidelijk onder mn niveau gepresteerd. Mn onderbuik gevoel had dus toch gelijk.

Ik heb contact gezocht met Ubisoft en uitgelegd dat ik niet 100% achter de afbeelding staat. Ik wil persoonlijke revanche. Een fijn gesprek gehad en ondanks een drukke dag met ander artwork dat gemaakt moest worden, keihard aan de slag gegaan aan een nieuwe afbeelding. Dit keer een ander beeld. Een stockphoto met een Amsterdamse gracht. Een hele mooie start foto gevonden met alvast een beetje sneeuw.

Aan het einde van de middag ben ik ontzettend opgelucht met dit beeld. Ik voel een persoonlijke overwinning en luister voortaan meteen naar mijn onderbuik. Goed moet beter, niet goed moet over! Elke dag de lat wat hoger. Dit is een afbeelding waar ik 100% achter kan staan.

De eerdere video heb ik op privé gezet zodat hij niet meer te zien is. Met trots presenteer ik opnieuw Amsterdam. Ik ben benieuwd naar jouw reactie. :)

p.s.) Ik ben met Ubisoft in gesprek of ik nog leuke goodies mag weggeven binnenkort!! Keep you posted!!!!!

Volgende: Photoshop: Verander een taxi in een politie achtervolging! 04-'16 Photoshop: Verander een taxi in een politie achtervolging!
Volgende: UBISOFT opdracht #2: The Division in Amsterdam #Photoshop Time-lapse 03-'16 UBISOFT opdracht #2: The Division in Amsterdam #Photoshop Time-lapse

Reacties


Door Tweakers user NLKornolio, donderdag 3 maart 2016 10:05

_/-\o_ The real Amsterdamned


Door Tweakers user Earzz, donderdag 3 maart 2016 10:26

Top gemaakt hoor, altijd mooi om te zien hoe een Photoshop crack te werk gaat.

Door Tweakers user GDO, donderdag 3 maart 2016 11:40

Erg gaaf hoor om Amsterdam zo te zien door een division bril.

Met http://collapse-thedivisiongame.ubi.com/nl/ brengt het het nog weer dichterbij.

Door Tweakers user dutch_camel, donderdag 3 maart 2016 12:43

Goede en volwassen beslissing Roy. Ik was ook wat verbaasd. De Rotterdam versie vond ik OK, van de 1e Amsterdam versie had ik meer verwacht. De preview maakte me al aan het twijfelen. Ik heb meer werk van je gezien, en dat was ronduit mind-blowing. En dat gevoel kreeg ik bij de Amsterdam versie niet.
De nieuwe versie is absoluut top. Juist de soberheid is geweldig, soms zorgt (schijnbare) eenvoud voor een krachtig beeld.
Mooi revanche!


Door Tweakers user RoyK, donderdag 3 maart 2016 15:48

dutch_camel schreef op donderdag 03 maart 2016 @ 12:43:
Goede en volwassen beslissing Roy. Ik was ook wat verbaasd. De Rotterdam versie vond ik OK, van de 1e Amsterdam versie had ik meer verwacht. De preview maakte me al aan het twijfelen. Ik heb meer werk van je gezien, en dat was ronduit mind-blowing. En dat gevoel kreeg ik bij de Amsterdam versie niet.
De nieuwe versie is absoluut top. Juist de soberheid is geweldig, soms zorgt (schijnbare) eenvoud voor een krachtig beeld.
Mooi revanche!
Thanks voor je mooie reactie!! :)

Door Tweakers user RoyK, donderdag 3 maart 2016 15:48

GDO schreef op donderdag 03 maart 2016 @ 11:40:
Erg gaaf hoor om Amsterdam zo te zien door een division bril.

Met http://collapse-thedivisiongame.ubi.com/nl/ brengt het het nog weer dichterbij.
Wauw, dat hebben ze gaaf gemaakt zeg!! Daar zit een knap staaltje websites bouwen achter!!

Door Tweakers user nextware, donderdag 3 maart 2016 16:30

Ik blijf het zo ontzettend knap en gaaf vinden dat iemand dergelijke zaken kan maken. Ook de voorbeelden en video's op je website.. Gewoon echt ontzettend gaaf _/-\o_ _/-\o_

Door Tweakers user Ample Energy, donderdag 3 maart 2016 16:31

Damn... Blijft inspirerend om je video's te zien.

Door Tweakers user RoyK, donderdag 3 maart 2016 17:02

Bedankt voor jullie toffe reacties!! :)

Door Tweakers user Kecin, vrijdag 4 maart 2016 22:14

Wederom fantastisch. Prachtig om te zien, elke keer weer. Nu moet ik zeggen dat ik de vorige plaat ook awesome vond. Maar dit is inderdaad een overtreffende trap! :+

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.