Photoshop: Verander een taxi in een politie achtervolging!

Door RoyK op maandag 4 april 2016 16:15 - Reacties (41)
Categorie: -, Views: 7.429

Tweaker vrienden!

Tussen al het geweld door probeer ik altijd een momentje vrij te maken om aan mijn eigen Photoshop bewerkingen te sleutelen. Aan deze bewerking heb ik enkele maanden gewerkt. uurtje hier uurtje daar. Ik ben dan ook opgelucht dat hij nu eindelijk 'klaar' is. Ik zet het tussen haakjes omdat je altijd door kan gaan maar het is een keer genoeg!

Het idee achter deze serie bewerkingen is dat ik een object of persoon pak en de setting compleet verander. In dit geval een Taxi omgebouwd tot een spannende politie achtervolging :D

Het is veel video dat ik in een filmpje van 5 minuten heb gepropt dus het beeld kan soms een beetje snel aan. Het is niet anders. Ik hoop dat je de video leuk vind en ik zou zeggen: op naar de volgende video snack! :)

Volgende: The Division #Amsterdam Photoshop (UPDATE) UBISOFT Request #2 03-'16 The Division #Amsterdam Photoshop (UPDATE) UBISOFT Request #2

Reacties


Door Tweakers user masauri, maandag 4 april 2016 16:57

mooi om te zien!

Door Tweakers user don_jorg, maandag 4 april 2016 17:01

Geweldig! Ik zou willen dat ik het ook kon ;)

Door Tweakers user scorpie, maandag 4 april 2016 17:42

Vet, heel vet! :)
Zou willen dat ik zo creatief was :)

Door Tweakers user Frozen, maandag 4 april 2016 18:17

Potverdorie wat goed weer zeg, respect!

Door Tweakers user Pixeltje, maandag 4 april 2016 18:41

Ik heb met verbazing zitten kijken! Geweldig! _/-\o_

Door Tweakers user onok, maandag 4 april 2016 19:40

Hij is weer mooi :)

Door Tweakers user RoyK, maandag 4 april 2016 19:46

Bedankt voor jullie TOFFE reacties!! :D

Door Tweakers user fedele, maandag 4 april 2016 20:29

Ongelooflijk wat je niet allemaal kan met de Adobe suite, het is werkelijk genieten om dit werk te mogen aanschouwen! :P

Door Tweakers user redbullet, maandag 4 april 2016 21:15

Damn vraag mij toch af hoe je het iedere keer flikt.

Gebruik je een speciale muis ervoor?

Door Tweakers user Torrentus, maandag 4 april 2016 21:40

Heel bijzonder, gaaf om te zien :D

Door Tweakers user Iavak, maandag 4 april 2016 22:37

Mooi gedaan, video is ook leuk om naar te kijken.

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 5 april 2016 00:23

redbullet schreef op maandag 04 april 2016 @ 21:15:
Damn vraag mij toch af hoe je het iedere keer flikt.

Gebruik je een speciale muis ervoor?
Thanks! Een Wacom Cintiq 27" in mijn geval. Gecombineerd met een MX Performance muis :)

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 5 april 2016 00:23

fedele schreef op maandag 04 april 2016 @ 20:29:
Ongelooflijk wat je niet allemaal kan met de Adobe suite, het is werkelijk genieten om dit werk te mogen aanschouwen! :P
Dank u!!

Door Tweakers user Xessive, dinsdag 5 april 2016 07:44

Wederom onder de indruk!

Elke keer als ik dit zie wil ik ook meer kunnen met PS maar dat komt er maar niet van.
Moet al bijna opzoeken hoe ik tekst moet draaien :+

Door Tweakers user JerX, dinsdag 5 april 2016 08:37

Haha die clown achter het stuur! Geniaal! Zag trouwens in het begin van de plaat nog een voetganger aan de linker kant, maar vermoed dat het croppen van de plaat de beste meneer is verwijderd? :Y)

Door Tweakers user redbullet, dinsdag 5 april 2016 08:48

RoyK schreef op dinsdag 05 april 2016 @ 00:23:
[...]


Thanks! Een Wacom Cintiq 27" in mijn geval. Gecombineerd met een MX Performance muis :)
hmm toch een beetje te prijzig om mee te gaan hobbyen :p

Door Tweakers user NLKornolio, dinsdag 5 april 2016 09:08

Nice detail dat granaat ringetje om zijn vinger :)

Door Tweakers user Mr Eekii, dinsdag 5 april 2016 11:58

vet gedaan man! je hebt goede skills , heb met plezier gekeken.

Door Tweakers user Me_Giant, dinsdag 5 april 2016 13:10

Mooi gedaan. Een ding: misschien was het ook niet het doel, maar het lijkt niet meer op een foto, het is wel duidelijk te zien dat er in is getekend. Maar zeker een mooi plaatje.

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 5 april 2016 13:48

Me_Giant schreef op dinsdag 05 april 2016 @ 13:10:
Mooi gedaan. Een ding: misschien was het ook niet het doel, maar het lijkt niet meer op een foto, het is wel duidelijk te zien dat er in is getekend. Maar zeker een mooi plaatje.
Dat is ook niet het doel Me_Giant. Ik wilde gewoon van een Taxi een politie achtervolging maken :)

Door Tweakers user HetGezegde, dinsdag 5 april 2016 14:38

Dude. WTF. Dit is echt enorm gaaf. Zat met open mond te kijken! Waauw! :9~

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 5 april 2016 14:39

JerX schreef op dinsdag 05 april 2016 @ 08:37:
Haha die clown achter het stuur! Geniaal! Zag trouwens in het begin van de plaat nog een voetganger aan de linker kant, maar vermoed dat het croppen van de plaat de beste meneer is verwijderd? :Y)
Dat zou zomaar kunnen :D

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 5 april 2016 14:39

Erik1994 schreef op dinsdag 05 april 2016 @ 11:58:
vet gedaan man! je hebt goede skills , heb met plezier gekeken.
Dank!

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 5 april 2016 14:39

HetGezegde schreef op dinsdag 05 april 2016 @ 14:38:
Dude. WTF. Dit is echt enorm gaaf. Zat met open mond te kijken! Waauw! :9~
Dat is leuk om te horen :)

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 5 april 2016 14:40

redbullet schreef op dinsdag 05 april 2016 @ 08:48:
[...]


hmm toch een beetje te prijzig om mee te gaan hobbyen :p
Zeker, het is het beste wat je momenteel kan kopen. Ik moet daar de hele dag ook op werken dus dan is het nog enigszins te doen :)

Door Tweakers user PostHEX, dinsdag 5 april 2016 15:14

Hot damn. Indrukwekkend hoor! :)

Door Tweakers user iChaos, dinsdag 5 april 2016 15:46

Ontzettend vet weer, schitterend wat je steeds weer op je scherm tovert _/-\o_ Wel een vraag: heb je toevallig een lijst van wat termen/tools die ik in Google kan mikken om het een en ander te kunnen lezen over de technieken/tools die je hiervoor gebruikt? Ik ontwerp geregeld posters, maar daarbij pas ik eigenlijk nooit bestaande werken aan. Bijv. het weghalen van het Ford-logo, doe je dat met de Spot Healing Brush Tool? En bijvoorbeeld de spiegeling in het bestelbusje, en de kleuren op het gezicht van de clown, etc.. :)

Ik ga je uiteraard niet vragen om een timelapse van 20 uur, maar heb je toevallig een lijst van termen waarmee ik op avontuur kan gaan? Of een website waar ze dergelijke technieken uitleggen? Alvast bedankt! :)

Door Tweakers user MrXzombie, dinsdag 5 april 2016 16:56

Erg gaaf! Voor mijn gevoel miste er een wapen maar toen ik goed keek zag ik de granaat. De kleinste detail heb je op gelet.

Door Tweakers user demokert, dinsdag 5 april 2016 22:40

Erg indrukwekkend wederom! Ik ben je gaan volgen sinds de Eindhoven photoshop video!

Door Tweakers user Web-Brielle, dinsdag 5 april 2016 23:21

Wederom geweldig! KUTGW, geniet hier altijd van :)

Door Tweakers user RoyK, woensdag 6 april 2016 09:40

iChaos schreef op dinsdag 05 april 2016 @ 15:46:
Ontzettend vet weer, schitterend wat je steeds weer op je scherm tovert _/-\o_ Wel een vraag: heb je toevallig een lijst van wat termen/tools die ik in Google kan mikken om het een en ander te kunnen lezen over de technieken/tools die je hiervoor gebruikt? Ik ontwerp geregeld posters, maar daarbij pas ik eigenlijk nooit bestaande werken aan. Bijv. het weghalen van het Ford-logo, doe je dat met de Spot Healing Brush Tool? En bijvoorbeeld de spiegeling in het bestelbusje, en de kleuren op het gezicht van de clown, etc.. :)

Ik ga je uiteraard niet vragen om een timelapse van 20 uur, maar heb je toevallig een lijst van termen waarmee ik op avontuur kan gaan? Of een website waar ze dergelijke technieken uitleggen? Alvast bedankt! :)
Bedankt voor je leuke reactie en vraag. Hm.. ik vind het moeilijk om hier antwoord op te geven. Veel dingen doe ik gewoon hoe ik ze doe hehe. Er zijn tegenwoordig steeds meer tools die ik toepas omdat ze het vervelende werk echt wel vervangen. De spot healing brush vind ik een handige tool. Het fort logo weghalen is het stukje selecteren en daarna de kleur blauw met een pipetje opnemen, brush erbij en even een snelle strook.. klaar. Ik zou verder zoeken naar tutorials zoals texture masking en hair selection. Daar gebruiken ze technieken die je ook algemeen kan toepassen in je Photoshop werken. Let me know als je nog vragen hebt! :)

Door Tweakers user Johannes77, woensdag 6 april 2016 10:27

Mooi gedaan, alleen zou ik de vluchtauto proberen iets vuiler te maken, nu krijg je een iets te geënsceneerd effect. Wielkasten mogen vuiler, evenals de onderste 30/40 cm van het koetswerk.

Door Tweakers user RoyK, woensdag 6 april 2016 10:29

Johannes77 schreef op woensdag 06 april 2016 @ 10:27:
Mooi gedaan, alleen zou ik de vluchtauto proberen iets vuiler te maken, nu krijg je een iets te geënsceneerd effect. Wielkasten mogen vuiler, evenals de onderste 30/40 cm van het koetswerk.
Daar ben ik het helemaal mee eens.. het had iets vuiler gekund!

Door Tweakers user iChaos, woensdag 6 april 2016 15:34

RoyK schreef op woensdag 06 april 2016 @ 09:40:
[...]


Bedankt voor je leuke reactie en vraag. Hm.. ik vind het moeilijk om hier antwoord op te geven. Veel dingen doe ik gewoon hoe ik ze doe hehe. Er zijn tegenwoordig steeds meer tools die ik toepas omdat ze het vervelende werk echt wel vervangen. De spot healing brush vind ik een handige tool. Het fort logo weghalen is het stukje selecteren en daarna de kleur blauw met een pipetje opnemen, brush erbij en even een snelle strook.. klaar. Ik zou verder zoeken naar tutorials zoals texture masking en hair selection. Daar gebruiken ze technieken die je ook algemeen kan toepassen in je Photoshop werken. Let me know als je nog vragen hebt! :)
Thanks voor de toelichting, ik ga eens spelen met die technieken de komende dagen :) Trouwens, verkoop je toevallig ook posters met je ontwerpen? Ik meen een tijd geleden gelezen te hebben op je blog dat je posters ging verkopen, en toen ik je naam op Google zocht kwam ik wel een webwinkel tegen waarin wat meer 'schattige ontwerpen' staan, maar bijv. die foto van Eindhoven zou niet misstaan op mijn muur :)

Door Tweakers user RoyK, woensdag 6 april 2016 17:01

iChaos schreef op woensdag 06 april 2016 @ 15:34:
[...]


Thanks voor de toelichting, ik ga eens spelen met die technieken de komende dagen :) Trouwens, verkoop je toevallig ook posters met je ontwerpen? Ik meen een tijd geleden gelezen te hebben op je blog dat je posters ging verkopen, en toen ik je naam op Google zocht kwam ik wel een webwinkel tegen waarin wat meer 'schattige ontwerpen' staan, maar bijv. die foto van Eindhoven zou niet misstaan op mijn muur :)
Klopt iChaos, dat is mijn webwinkel (Lievespulletjes) waar we aan werken haha. Het past niet helemaal met de rest van de winkel. Ik weet het. Maar het is het enige plekje waar ik het aan kan bieden en er een automatisch betaling systeem omheen zit. Eindhoven is de best verkochte van de vier. Ik heb hem zelfs een keer op 2 meter breed moeten laten printen.

Door Tweakers user 561369, woensdag 6 april 2016 17:39

Jeumig man, super knap gemaakt!

Door Tweakers user iChaos, woensdag 6 april 2016 17:54

RoyK schreef op woensdag 06 april 2016 @ 17:01:
[...]


Klopt iChaos, dat is mijn webwinkel (Lievespulletjes) waar we aan werken haha. Het past niet helemaal met de rest van de winkel. Ik weet het. Maar het is het enige plekje waar ik het aan kan bieden en er een automatisch betaling systeem omheen zit. Eindhoven is de best verkochte van de vier. Ik heb hem zelfs een keer op 2 meter breed moeten laten printen.
Ah, ik wist niet dat die webwinkel echt apart zat. Ik was wel deze pagina tegengekomen: http://www.roykorpel.nl/webshop-lievespulletjes/, maar omdat ik daar niks tegenkwam over deze werken nam ik aan dat ze niet te koop waren. Maargoed, wel dus, binnenkort heb je er weer een klant bij :)

Door Tweakers user Fawn, woensdag 6 april 2016 22:09

Lachen man! Leuke afwisseling qua thema

Door Tweakers user Eksit, donderdag 7 april 2016 17:33

Ziet er gaaf uit. Aleen ben ik de enige die een politieauto met taxi op het zijportier wat raar vind? :Y)

Door Tweakers user RoyK, donderdag 7 april 2016 17:38

Eksit schreef op donderdag 07 april 2016 @ 17:33:
Ziet er gaaf uit. Aleen ben ik de enige die een politieauto met taxi op het zijportier wat raar vind? :Y)
Wauw, heel goed gezien haha!!!! Die had ik zelf nog niet ontdekt iig!

Door Tweakers user Suli, vrijdag 8 april 2016 21:04

Je hebt altijd zulke mooie/gedetailleerde photoshops. Geweldig om te zien!

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.