Your happy meal sir! | Even lekker funnen

Door RoyK op dinsdag 21 mei 2013 09:15 - Reacties (13)
Categorie: -, Views: 4.545

Hoi allemaal,

Dit keer even iets heel anders. Ik moet steeds zo lachen om de fotos van Ivo van Aart (aanstormend regisseur) omdat hij zo lekker star in de camera kan kijken. Ik heb gevraagd of ik iets met de foto mocht doen en kreeg groen licht. Een fun project was geboren. De afspraak die ik met mezelf maakte was: onder de 3 uur blijven, oftewel, 1 avondje knallen en dan stoppen. Een beetje rommelen met filters en kwasten. Kijken wat er gebeurd en dit is het resultaat en binnen mijn spelregels gebleven. Ik twijfel of ik de tekst opnieuw gedaan zou hebben in de plaat. Misschien wel, misschien niet.

Voor wie het leuk vind is er een walpaper aanwezig. Ik ben nog een fun project gestart met dezelfde foto als beginpunt. Deze komt over 2 weekjes online en heeft een buitenaards tintje.

In deze video heb ik ook voor het eerst zelf een soundtrack gemaakt. Een beetje wennen en oefenenen. Het is weer een nieuw programma waar ik de tools van moet leren (Ableton). Maar ik ben erg blij met het ambient sfeertje.


Subscribe op youtube
wallpaper HD

Volgende: TOP SECRET: Area 51 - Photoshop Speed Art 05-'13 TOP SECRET: Area 51 - Photoshop Speed Art
Volgende: Mysteriously disappeared plane found - Passengers still missing 05-'13 Mysteriously disappeared plane found - Passengers still missing

Reacties


Door Tweakers user Znorkus, dinsdag 21 mei 2013 09:20

Ok die is wel goed fout ;-)
tof gedaan.

Door Tweakers user thefal, dinsdag 21 mei 2013 10:48

haha leuk gedaan weer, volg je blogs altijd ;)
Meen trouwens ook de foto van Amsterdam CS ook nog ergens anders gezien te hebben dan tweakblogs en je site, heb alleen echt geen flauw idee meer waar dat geweest is...

Als ik nog 1 suggestie zou mogen geven: Bij dit soort videos vind ik het altijd wel leuk om een "voor' en een "na" te zien. Zo is in 1x te zien wat er allemaal is veranderd. Zo zou je in bovenstaande video op 2:30 de echte foto kunnen laten zien en die dan faden naar jouw creatie.

Keep up the good work!

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 21 mei 2013 10:50

thefal schreef op dinsdag 21 mei 2013 @ 10:48:
haha leuk gedaan weer, volg je blogs altijd ;)
Meen trouwens ook de foto van Amsterdam CS ook nog ergens anders gezien te hebben dan tweakblogs en je site, heb alleen echt geen flauw idee meer waar dat geweest is...

Als ik nog 1 suggestie zou mogen geven: Bij dit soort videos vind ik het altijd wel leuk om een "voor' en een "na" te zien. Zo is in 1x te zien wat er allemaal is veranderd. Zo zou je in bovenstaande video op 2:30 de echte foto kunnen laten zien en die dan faden naar jouw creatie.

Keep up the good work!
Dank je en een leuk idee. In dit geval was het wel mogelijk.. maar soms gebruik ik wel 5 fotos en is het weer een beetje lastiger. Maar zeker 1 om mee te nemen. Thanks

en betreft Amsterdam CS, die heeft in de kranten gestaan online en offline.. (AT5, RTV NH, Het Parool en de Volkskrant) :)

Door Tweakers user svdheuvel, dinsdag 21 mei 2013 10:59

Krijg spontaan honger :Y)

Maar dit is serieuze shit. Hoelang ben hier mee bezig geweest?

It's fokking awesome. _/-\o_

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 21 mei 2013 11:01

svdheuvel schreef op dinsdag 21 mei 2013 @ 10:59:
Krijg spontaan honger :Y)

Maar dit is serieuze shit. Hoelang ben hier mee bezig geweest?

It's fokking awesome. _/-\o_
Onder de drie uur :) (zie beschrijving)

Door Tweakers user Barleone, dinsdag 21 mei 2013 12:07

Wat is de reactie van Van Aart?


Door Tweakers user Arjunsm, dinsdag 21 mei 2013 16:44

Vind dit echt helemaal te gek. Ziet er echt mooi uit.

Door Tweakers user TenTimes, dinsdag 21 mei 2013 22:21

Ziet er weer zeer cool uit.

Ik zag je inmiddels ook al voorbij komen op 9GAG.

http://9gag.com/gag/aARWnmR

Door Tweakers user RoyK, dinsdag 21 mei 2013 22:29

Metalslave666 schreef op dinsdag 21 mei 2013 @ 22:21:
Ziet er weer zeer cool uit.

Ik zag je inmiddels ook al voorbij komen op 9GAG.

http://9gag.com/gag/aARWnmR
Die is (helaas) niet van mij! Maar plaatjes doen het daar beter dan filmpjes. Dus misschien moet ik binnenkort maar wat plaatjes online gooien daar. (wallpapers)

Door Tweakers user RoyK, woensdag 22 mei 2013 00:06

en ps, ik begrijp 9gag publiek niet zo. Je heel veel low kwaliteit de lucht in geliked worden.. maar een illustratie waar ik 10 uur op heb zitten zwoegen ontvang binnen no time -20 likes dat ik hem maar verwijder.

Door Tweakers user TenTimes, woensdag 22 mei 2013 06:59

O ja, nu zie ik het. |:(

Door Tweakers user Johannes77, zondag 26 mei 2013 17:03

Echt ziek... maar wel leuk ;)

Misschien een ideetje maar dat hart kan iets roder, en als het iets minder vers (lees rot) moet voorstellen zou ik wat grijsgroene tint er door heen verwerken, nu is het iets te roze voor mijn gevoel.

Maar voor de rest wel weer heel erg goed gedaan

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier ťťn aanmaken.